Keresztelő és elsőáldozó gyertyák

Találja meg a kívánságainak megfelelő kegyeleti gyertyát itt – személyre szabva

Keresztelő és elsőáldőzó gyertyák

Gyertyáinkkal minden keresztelő tökéletes lesz. A keresztelő az első lépés az ember életében, amellyel belép a keresztény közösségbe, ezért ez nagyon különleges nap egy gyermek vagy akár egy felnőtt életében. Egy egyedi keresztelőgyertya lehetőséget nyújt arra, hogy méltó módon ünnepelje meg ezt az pillanatot, és egyúttal hangsúlyozza a keresztelendő személy jellemét. Keresztelőgyertyákat számos változatban kínálunk, legyen sz fiúkról vagy lányokról. Ajándéknak is tökéletesek, amellyel Ön, mint keresztszülő, boldoggá teheti keresztgyermekét a nagy napon. A Regina Kreatív Gyertyastúdiónál minden egyes keresztelőgyertyát kézzel készítünk, és az Ön kívánságai szerint alakítjuk ki. A számos különféle variációnak köszönhetően garantáltan megtalálja a megfelelő gyertyát kínálatunkban!

Keresztelő gyertya  a maradandó emlékekért

A keresztelő gyertya nem csak a keresztelő napján játszik fontos szerepet. Jelentős helye van a családban. Sok szülő minden évben meggyújtja gyermeke születésnapján vagy a keresztelő napján. Elkíséri a gyermeket az első áldozásig  vagy a konfirmációig, gyakran azon túl is. Annál is fontosabb, hogy a keresztelő gyertya gyönyörűen legyen megtervezve. A keresztelő napjára szeretettel emlékezünk.

A legjobb minőségű keresztelő gyertyák lányoknak és fiúknak

A gondos gyártás – fontos, hogy a gyertyán szereplő motívum meggyőző legyen. Csak kiváló minőségű alapanyagokat használunk. Így készülnek a legjobb minőségű gyertyák. Különleges tulajdonságok jellemzik a gyertyáinkat: igen hosszú égési idő, nem csöpög, a füst és koromképződés elhanyagolható. A viaszból készült vagy nyomtatott motívummal díszített gyertyáink a gyártás végén speciális lakkréteget kapnak, tartósabbá és ellenállóbbá téve ezzel a gyertyákat.

Olyan egyedi, mint a gyermek és a keresztelő: a személyre szabott keresztelő gyertya

A keresztelő gyertyának a gyermek neve, a keresztelő dátuma és a keresztelési mottó kölcsönöz egyedi megjelenést. A gyertya előlapjára nyomtatjuk a kívánt nevet és a keresztelés dátumát (opcionális). A keresztelési üzenet is helyet kaphat a gyertyán. Így gyermeke keresztelő gyertyája összetéveszthetetlen egyedivé válik. Kiváló minőségű keresztelő gyertyáink 200 x 67 mm méretűek.

Biztonsági utasítás a gyertyák használatához

DIN EN 15494 szerinti biztonsági utasítás