Házi kedvenc gyertyák – egy örök emlék

Gyertyáink felidézik a kis kedvencünktől kapott melegséget

Házi kedvenc emlékgyertya – személyre szabható motívummal a szomorú búcsúhoz. Egy szeretett háziállat elvesztése sok érzelemmel és mélységes gyásszal jár. A méltóságteljes búcsú fontos, hogy Ön és családja megértse az élet és a sors menetét. A Regina Kreatív Gyertyastúdiónál lehetősége van arra, hogy személyre szabja egyedi kisállat gyászgyertyáját, és az Ön által választott kivitelben készíttesse el.

Miért fontos az állatok kegyeleti gyertyája

A halál az élet része, mégis olyan mély sebet ejt, hogy nehéz elfogadni. A szeretett kutya, macska vagy más háziállat elvesztésének fájdalmát nem tudjuk elvenni. Személyre szabott kisállat kegyeleti gyertyáinkkal lehetőséget adunk arra, hogy az utat mutató gyertya ragyogó fényében méltósággal ünnepelhesse házi kedvencének távozását. Amikor meggyújtja a kisállat-emlékgyertyát, használja ki a pillanatot arra, hogy emlékezzen a szép időkre, és élje át újra azokat a pillanatokat, amelyek olyan szoros köteléket teremtettek Ön és szeretett négylábú barátja vagy szőrmókja között.

Gyászoljatok együtt és keressetek támogatást

Bizonyára nem te voltál az egyetlen, aki szerette a háziállatodat. Amikor egy kutya elhagyja a földi világot, és belép egy olyan világba, amelyet nem ismerünk, és amelyet a legszebb színekben képzelünk el, a fájdalom elviselhetetlennek tűnik. De a gyászon keresztül megkönnyebbülést találhatsz, és elfogadhatod, hogy négylábú társad úgy távozott, hogy nem hagyott el téged. Mivel a szívedben tovább él, és mivel az emlékei örökre megmaradnak, még sok évvel az elmúlása után is gondolni és emlékezni fogsz rá. Házi kedvenc gyertyáink segítenek ebben, támogatásukkal még sokszor kifejezheted a szeretetedet. Egy Regina Kreatív Gyertyastúdió által készített házi kedvenc gyertya maradandó emlék a legszebb pillanatokról.

Biztonsági utasítás a gyertyák használatához

DIN EN 15494 szerinti biztonsági utasítás