Magunkról

Az élet minden pillanatában szükségünk van egy melegítő fényre. Néha ez a fény az öröm, néha a remény kifejezésére szolgál. Néha bizalmat vagy vigaszt kell adnia nekünk, és néha egy időszak végét és így egy új kezdetet is jelképez. Semmi sem adhatja nekünk ezt a fényt jobban, mint egy gyönyörű gyertya, és ezért mi, a Regina Kreatív Gyertyastúdió munkatársai arra vállalkoztunk, hogy minden elképzelhető alkalomra varázslatos gyertyákat tervezzünk és készítsünk.

Kreatív ötletek, hogy az ünnep különleges legyen

Olyat csinálni, ami szép, ami megfogja az embere tekintetét és abban a pillanatban valóban másra nem is gondol. Talán alkotásainkkal is sikerül pár kellemes pillanatot varázsolni az emberek életébe.

Legjobb szolgáltatás a maximális ügyfél-elégedettségért

A Regina Kreatív Gyertyastúdiónál mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleinket egy kicsit boldogabbá tegyük gyertyáinkkal, így nagyon fontos számunkra az Ön elégedettsége. Ezért, ha bármilyen kérdése vagy kérése van – kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen adunk Önnek tanácsot, és segítünk megtalálni azt a gyertyát, amely a legjobban megfelel az Ön elképzeléseinek.

Egyedi, kézzel kszített exkluzív alkalmi gyertyák