Keresztelő emléklap

Személyre szabott keresztelő emléklapok keresztelőkre. Közeledik egy újabb különleges nap gyermeke életében: a keresztelő. De mit adhat a leendő keresztszülőknek ajándékba a keresztelőre, hogy ez a nap maradandó emlék maradjon? Vagy mit adnának a keresztszülők keresztgyermeküknek keresztelői ajándékként?
Mit szólna egy egyedi keresztelő emléklaphoz? A keresztszülőktől kapott emléklap a az egyik legszebb és legmaradandóbb ajándékötlet erre a különleges alkalomra. De egy keresztszülőknek ajándékozott emléklap is csodálatos emlék a leendő keresztanya vagy keresztapa számára.

Keresztelő emléklap

A keresztelő emléklapok csak keresztelő gyertyával együtt rendelhetők. Megrendeléskor szükséges megadni a keresztelő dátumát, a keresztelendő gyermek nevét, a keresztszülők nevét, és az emléklapra kerülő idézetet, egyedi üzenetet.

Keresztelő emléklapok

A keresztszülőséggel az ember egy nagyon különleges kötelékbe lép, amely nemcsak azt jelenti, hogy vallási értékeket közvetít a keresztgyermeknek. A keresztanyának vagy keresztapának nemcsak a gyermek számára van különleges jelentősége, hanem a legtöbb esetben a szülők számára is, hiszen nem minden barátot vagy rokont „léptetnek” egyszerűen keresztszülővé. A keresztszülők elkísérik a kis embert az életútján, és erkölcsi támaszuk lesz. A keresztszülői oklevél olyan keresztelői ajándék, amely a keresztelő napjának és a keresztanyaként vagy keresztapaként tett ígéretnek az emlékét hivatott megőrizni.

Kinek szól a keresztelő emléklap?

Különböző típusú keresztelő emléklap kínálunk. Személyre szabható keresztelő emléklapjaink a keresztszülők keresztelői ajándékaként alkalmasak a keresztgyermek számára. A keresztapának/keresztanyának szóló, személyre szabható keresztelő emléklap szintén szép ötlet a szülők számára, hogy a gyermek nevében megköszönjék a keresztszülőnek, hogy vállalta ezt a keresztszülői feladatot.

Mit tartalmaz egy keresztelő emléklap?

Minden egyes keresztelő emléklap személyre szabott, és egy keresztelő idézet, egy zsoltár a Bibliából és/vagy egy nagyon személyesen megfogalmazott keresztelési ígéret is szerepelhet benne. Általában természetesen mindig szerepel a gyermek és a keresztszülő(k) neve. Választhatóan a keresztelés időpontja és helye, sőt egyes esetekben még a születési hely és idő is szerepel. Egyes keresztelési bizonyítványaink fotóval is kiegészíthetők.

Keresztelő emléklapjaink számos különböző kivitelben és színben kaphatók. A szivárványos vagy aranyos állatokat ábrázoló játékos, a gyermek/babaszoba fali dekorációjaként is használható, valamint a klasszikus és modern kivitelű keresztelő emléklapokból minden ízlésnek találni lehet megfelelőt. Keresztelő emléklapjaink 1005-ban illeszkednek a keresztelő gyertya arculatához.

A keresztelő emléklapjainkat magas minőségű, 300 g-os papírra nyomtatjuk kiváló minőségben. Ha elmulasztotta időben megrendelni a keresztszülői oklevelet, és aggódik, hogy nem érkezik meg időben a keresztelőre, vagy egyszerűen csak Ön szeretné saját maga kinyomtatni, van megoldásunk az Ön számára. Különlegességként keresztelői emléklapjainkat PDF formátumban is kínáljuk.

Egyedi és maradandó ajándék

Ha különleges ajándékot keresel keresztgyermekednek a keresztelőre, vagy ha valami nagyon személyes ajándékot szeretnél adni gyermeked keresztanyjának vagy keresztapjának, akkor a személyre szabott keresztlevelünk a megfelelő választás. A személyre szabott keresztszülői oklevél nagyon egyéni keresztelői ajándék. Nemcsak magának a keresztelőnek, hanem a keresztgyermek és keresztanyja és/vagy keresztapja között kialakult köteléknek is csodálatos emléke. Emlékeztető arra, hogy vannak emberek, akik szeretnek és törődnek veled.