Esküvői  gyertya, mely egész életedben elkísér

Tegye tökéletessé a nagy napot egyedi esküvői gyertyákkal

Ha szép és minőségi esküvői gyertyát keres, akkor a Regina Kreatív Gyertyastúdiónál jó helyen jár. Egyedülálló esküvői gyertyák választékát kínáljuk, amelyek tökéletes kellékei az élet legfontosabb eseményének. Akár hagyományos gyertyát keres, akár modernebbet, nálunk mindegyik megtalálható! Esküvői gyertyáink kiváló minőségű viaszból készülnek, gondosan kiválasztott összetevőkkel és színekkel. Kézzel és szeretettel készülnek, ami egyedivé és különlegessé teszi őket. Büszkék vagyunk arra, hogy az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelő, kézzel készített esküvői gyertyák választékát kínáljuk. Rendelje meg esküvői gyertyáját még ma, és tegye még különlegesebbé a nagy napot!

Személyre szabott esküvői gyertyák – fény az élet legfontosabb napjára

Az esküvői gyertya a fontos eleme két ember életének legfontosabb napjának. Meleg fénye az ifjú pár előtt álló csodálatos jövőt jelképezi. Az esküvői gyertyák kialakítása nagy jelentőséggel bír, elvégre a menyasszonyon és a vőlegényen kívül minden szem rá szegeződik.

Hagyományos vagy inkább kreatív és modern – az esküvői gyertya, mint a szerelem szimbóluma

Milyennek képzeled a házasságot és a házasságot? Mindenkinek megvannak a saját elképzelései erről a szentségről és arról, hogy mit jelent számára. Ez gyakran már magának az esküvőnek a megtervezésekor is megmutatkozik. Az egyik násznép azt szeretné, hogy hagyományosabb és klasszikusabb legyen, míg egy másik színes, kreatív és lehetőleg természetközeli. Nem számít, mikor, hol és hogyan ünneplik az esküvőt, mindig van helye az esküvői gyertyánaklegyen az modern, fiatalos, vagy vintage.

Miért csak egy esküvői gyertya? – Legyen kreatív!

A Regina Kreatív Gyertastúdió számos méretben készít kézzel készített gyertyákat. Ennek az az előnye, hogy a gyertya típusát nagyon jól össze tudod hangolni az előre meghatározott felhasználási móddal. Használjon egy nagyméretű esküvői gyertyát az oltáron való díszítéshez egy templomi esküvőn, és készítsen egy további asztali gyertyát az esküvőt követő ünnepségekre. De miért csak a menyasszonynak és a vőlegénynek legyen gyönyörű esküvői gyertyája ezen a csodálatos napon? Miért ne készíthetnénk egyedi és egyedülállóan szép esküvői gyertyákat a vendégek számára is? Akár a keringő során minden vendég kezébe készíttethet egy-egy gyertyát, amivel igazán gyönyörüvé varázsolhatják a hangulatot és még emlékezetesebb lesz a rokonok, barátok számára.

Könnyedén készíthet egyedi dizájnt minden asztalra vagy családra. Így a vendégek érezni fogják a különleges megbecsülést, és egy gyönyörű emléket vihetnek haza magukkal. A gyertyáknak ez a jellege még tovább fokozódik, ha az ünnepség végeztével a vendégeknek adod az egyedi esküvői gyertyát, hogy hazavihessék. Különösen a szülők vagy közeli rokonok szeretik a saját kis esküvői gyertyájukat egy fontos helyen elhelyezni, ahol mindig láthatják. Ezt teszik a keresztelőgyertyák esetében is.

Biztonsági utasítás a gyertyák használatához

DIN EN 15494 szerinti biztonsági utasítás