Kegyeleti gyertyák – fény egy nehéz időszakban

Találja meg a kívánságainak megfelelő kegyeleti gyertyát itt – személyre szabva

Regina Kreatív Gyertyastúsdió kegyeleti gyertyák

A legtöbb ember a gyászhoz elsősorban sötétséget és fájdalmat társít. Nem ritka, hogy az emberek reménytelennek vagy elveszettnek érzik magukat egy családi vagy baráti gyász után. A kegyeleti gyertya ugyan nem égeti el a szomorúságot, de melegít és kellemes, vigasztaló fényt és biztonságérzetet ad. Megvilágítja a sötétséget, és talán még a helyes utat is megmutatja a nehéz gyász időszakából. A kegyeleti gyertya segítségével áhítattal emlékezhet meg az elhunyt személyről – akár a gyászszertartáson, akár később. A Regina Kreatív Gyertyastúdió gyászgyertyái egyedileg személyre szabhatók, így optimálisan alkalmazkodnak a gyászolt személyhez.

Mi az a kegyeleti gyertya?

A kegyeleti gyertya nem tévesztendő össze a sírgyertyával, amelyet a temetés után helyeznek el a sírnál. A kegyeleti gyertya azért van, hogy fényével vigaszt nyújtson, és jelképesen megmutassa, hogy az elhunyt emléke soha nem múlik el ki. A gyászban a gyászgyertya fénye olyan, mint egy meleg ölelés, és új bátorságot és bizalmat ad ebben a sötét időszakban. Ugyanakkor az égő emlékgyertyával lerójuk utolsó tiszteletünket szerettünk előtt. A gyászgyertya meggyújtásával újra és újra megerősödik az emlékezet, és sok szép pillanatot lehet felidézni. A születési gyertyához, a keresztelőgyertyához vagy az esküvői gyertyához hasonlóan ez az elhunytnak szánt gyertya is egy életszakasz elemi szimbóluma.

Miért gyújtanak gyertyát az emberek az elhunytért?

A kegyeleti gyertya a világ szinte minden részén hagyomány. A jó minőségű gyertya hangulatos fénye a gyász pillanatában mindent ünnepélyes és egyben áhítatos fénnyel világít meg. Lehetővé teszi a csendes emlékezést, és vigaszt és támogatást nyújt. Szimbolikusan az elhunyt fénye tovább világít a gyászoló gyászolók szívében.

Kegyeleti gyertyákk egyedileg személyre szabottan

Fényt a sötét időkben – ezt szeretnénk adni kegyeleti gyertyáinkkal. Különösen a gyász idején a fény pillanatai hasznosak és vigasztalóak. A Regina Kreatív Gyertyastúdió lehetőséget kínál Önnek, hogy egy különleges személy emlékét egy egyedi kegyeleti gyertyával fejezze ki. A gyász pillanataiban vagy akkor is, amikor szép emlékek kötik gondolatban ehhez a személyhez, meggyújthatja a kegyeleti gyertyát és fényet megoszthatja azt szeretteivel.

Biztonsági utasítás a gyertyák használatához

DIN EN 15494 szerinti biztonsági utasítás