Álomvirágok esküvői gyertya [RKD406]

7,900 Ft15,200 Ft

  • Nagy gyertya méretek: Ø 6,7 cm | M: 20 cm
  • Szál gyertya méretek: Ø 2,4 cm | M: 224 cm
  • Minőségi német gyertyák RAL színben
  • Viaszból és gyöngyökből készült motívum
  • Fényes védőlakk bevonat
  • Díszcsomagolás
  • 10-15 munkanapos szállítás
  • Expressz készítés (5 munkanap)
Product total
Options total
Grand total

Leírás

Álomvirágok esküvői gyertya szett

Az Álomvirágok esküvői gyertya szett egy fehér alapon fehér nagy szirmú virágokkal, rózsaszín rózsákkal, valamint rózsaszín és csillogó ezüst motívumokkal díszített esküvői gyertya szett. A virágok és a rózsák is viaszból kézzel készülnek.
Kívánság szerint az ifjú pár nevét és az esküvő dátumát is felírjuk a gyertyára, de idézetek és hosszabb szövegek is elhelyezhetők rajta. A virágok és a díszítőelemek színét is tetszés szerint elkészítjük.

Mint az összes többi gyertyánk esetében, itt is lehetőség van egyedi igények alapján eltérni a képeken látható kiviteltől.

Az alapgyertyák német Steinhart gyertyák és a díszítő anyagok (viaszlapok, kristályok, kontúrpapír) egyaránt Németországból érkeznek.

Személyre szabott esküvői gyertya – fény az élet legfontosabb napjára

Az esküvői gyertya a fontos eleme két ember életének legfontosabb napjának. Meleg fénye az ifjú pár előtt álló csodálatos jövőt jelképezi. Az esküvői gyertya kialakítása nagy jelentőséggel bír, elvégre a menyasszonyon és a vőlegényen kívül minden szem rá szegeződik.

Hagyományos vagy inkább kreatív és modern – az esküvői gyertya, mint a szerelem szimbóluma

Milyennek képzeled a házasságot és a házasságot? Mindenkinek megvannak a saját elképzelései erről a szentségről és arról, hogy mit jelent számára. Ez gyakran már magának az esküvőnek a megtervezésekor is megmutatkozik. Az egyik násznép azt szeretné, hogy hagyományosabb és klasszikusabb legyen, míg egy másik színes, kreatív és lehetőleg természetközeli. Nem számít, mikor, hol és hogyan ünneplik az esküvőt, mindig van helye az esküvői gyertyánaklegyen az modern, fiatalos, vagy vintage.

Miért csak egy esküvői gyertya? – Legyen kreatív!

A Regina Kreatív Gyertastúdió számos méretben készít kézzel készített gyertyákat. Ennek az az előnye, hogy a gyertya típusát nagyon jól össze tudod hangolni az előre meghatározott felhasználási móddal. Használjon egy nagyméretű esküvői gyertyát az oltáron való díszítéshez egy templomi esküvőn, és készítsen egy további asztali gyertyát az esküvőt követő ünnepségekre. De miért csak a menyasszonynak és a vőlegénynek legyen gyönyörű esküvői gyertyája ezen a csodálatos napon? Miért ne készíthetnénk egyedi és egyedülállóan szép esküvői gyertyákat a vendégek számára is? Könnyedén készíthet egyedi dizájnt minden asztalra vagy családra. Így a vendégek érezni fogják a különleges megbecsülést, és egy gyönyörű emléket vihetnek haza magukkal. A gyertyáknak ez a jellege még tovább fokozódik, ha az ünnepség végeztével a vendégeknek adod az egyedi esküvői gyertyát, hogy hazavihessék. Különösen a szülők vagy közeli rokonok szeretik a saját kis esküvői gyertyájukat egy fontos helyen elhelyezni, ahol mindig láthatják. Ezt teszik a keresztelőgyertyák esetében is.

Biztonsági utasítás a gyertyák használatához

DIN EN 15494 szerinti biztonsági utasítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Álomvirágok esküvői gyertya [RKD406]” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló termékek