Vidám szeretet esküvői gyertya [RKD455]

6,000 Ft10,500 Ft

  • Nagy gyertya méretek: Ø 6,7 cm | M: 20 cm
  • Szál gyertya méretek: Ø 2,4 cm | M: 22 cm
  • Minőségi német gyertyák RAL színben
  • Fényes védőlakk bevonat
  • Díszcsomagolás
  • 7-10 munkanapos szállítás
  • Expressz készítés (3 munkanap)
  • Fényhenger (külön rendelhető)
Product total
Options total
Grand total

Leírás

Vidám szeretet esküvői gyertya szett

Vidám  és színes dizájnt képviselő esküvői gyertya szett. A Vidám szeretet esküvői gyertya szett tökéletes választás azoknak a pároknak, akik a vidámságot és az örömöt szeretnék kifejezni különleges napjukon. A vidám szeretet gyertya szett élénk, színes virágmintákkal és kedves kis madarakkal díszített, amelyek játékos hangulatot árasztanak. A gyertyákra a nevek elegáns felirattal kerülnek fel, az esküvő dátuma aranyra hasonlító színű  betűkkel kiemelve. Ez a kézzel készített gyertyaszett nemcsak szép dekoráció, hanem emlékezetes ajándék is, amely örökre megőrzi a nagy nap emlékét.  A kísérő gyertákon alul a menyasszony és a vőlegény keresztneve, felette pedig egy-egy madár került elhelyezésre.

Mint az összes többi gyertyánk esetében, itt is lehetőség van egyedi igények alapján eltérni a képeken látható kiviteltől.

Az alapgyertyák német Steinhart gyertyák és a díszítő anyagok (kontúrpapír) egyaránt Németországból érkeznek.

Rendeljen a gyertya mellé azonos motívummal készült fényhengert!

 

Személyre szabott esküvői gyertya – fény az élet legfontosabb napjára

Az esküvői gyertya a fontos eleme két ember életének legfontosabb napjának. Meleg fénye az ifjú pár előtt álló csodálatos jövőt jelképezi. Az esküvői gyertya kialakítása nagy jelentőséggel bír, elvégre a menyasszonyon és a vőlegényen kívül minden szem rá szegeződik.

Hagyományos vagy inkább kreatív és modern – az esküvői gyertya, mint a szerelem szimbóluma

Milyennek képzeled a házasságot és a házasságot? Mindenkinek megvannak a saját elképzelései erről a szentségről és arról, hogy mit jelent számára. Ez gyakran már magának az esküvőnek a megtervezésekor is megmutatkozik. Az egyik násznép azt szeretné, hogy hagyományosabb és klasszikusabb legyen, míg egy másik színes, kreatív és lehetőleg természetközeli. Nem számít, mikor, hol és hogyan ünneplik az esküvőt, mindig van helye az esküvői gyertyánaklegyen az modern, fiatalos, vagy vintage.

Miért csak egy esküvői gyertya? – Legyen kreatív!

A Regina Kreatív Gyertastúdió számos méretben készít kézzel készített gyertyákat. Ennek az az előnye, hogy a gyertya típusát nagyon jól össze tudod hangolni az előre meghatározott felhasználási móddal. Használjon egy nagyméretű esküvői gyertyát az oltáron való díszítéshez egy templomi esküvőn, és készítsen egy további asztali gyertyát az esküvőt követő ünnepségekre. De miért csak a menyasszonynak és a vőlegénynek legyen gyönyörű esküvői gyertyája ezen a csodálatos napon? Miért ne készíthetnénk egyedi és egyedülállóan szép esküvői gyertyákat a vendégek számára is? Könnyedén készíthet egyedi dizájnt minden asztalra vagy családra. Így a vendégek érezni fogják a különleges megbecsülést, és egy gyönyörű emléket vihetnek haza magukkal. A gyertyáknak ez a jellege még tovább fokozódik, ha az ünnepség végeztével a vendégeknek adod az egyedi esküvői gyertyát, hogy hazavihessék. Különösen a szülők vagy közeli rokonok szeretik a saját kis esküvői gyertyájukat egy fontos helyen elhelyezni, ahol mindig láthatják. Ezt teszik a keresztelőgyertyák esetében is.

Biztonsági utasítás a gyertyák használatához

Biztonsági utasítás gyertyákhoz

Hasonló termékek