Hanna keresztelő emléklap [RKDKE039]

790 Ft4,990 Ft

  • Nyomtatott méret: Sz: 21 cm | M: 29,7 cm (A4)
  • Digitális formátum: pdf
  • Minőségi lézer nyomtatás
  • 300 g/m2 első osztályú, kezelt felületű, kiemelkedő minőségű papír
  • A képeken látható keret nélkül
  • Keresztelő emléklap: 1 példány
  • Keresztszülői bizonyítvány: 2 példány
  • Csak gyertyával együtt rendelhetők!
Product total
Options total
Grand total

Leírás

Hannakeresztelő emléklap

A személyre szabott Hanna keresztelő emléklap keresztgyermekednek egy varázslatos és nagyszerű keresztelő ajándék, mely tökéletes kiegészítője a megredelt keresztelő gyertyának. A keresztelő emléklap mellé lehetőség van „Keresztszülői oklevél” megrednelésére is, mely a keresztszülőknek (külön a keresztanyának és keresztapának) biztosít kedves és maradnadó emléket.

A keresztelő emléklapot egy példányban nyomtatjuk, a kereszszülői bizonyítvánt pedig két példányban nyomtatjuk ki, egy a keresztanya, egy pedig a keresztapa részére készül.

Amennyiben valaki saját maga szeretné kinyomtatni a keresztelő emléklapot vagy a kereszülői bizonyítványt, lehetőség van, digitális formátumban (pdf) megrendelni azt, amelyet e-mailben küldünk el.

A színek a monitorok beállításaitól függően eltérhetnek az eredeti színektől.

Csak gyertyával együtt rendelhetők!

Keresztelő emléklap

A keresztszülőséggel az ember egy nagyon különleges kötelékbe lép, amely nemcsak azt jelenti, hogy vallási értékeket közvetít a keresztgyermeknek. A keresztanyának vagy keresztapának nemcsak a gyermek számára van különleges jelentősége, hanem a legtöbb esetben a szülők számára is, hiszen nem minden barátot vagy rokont „léptetnek” egyszerűen keresztszülővé. A keresztszülők elkísérik a kis embert az életútján, és erkölcsi támaszuk lesz. A keresztszülői oklevél olyan keresztelői ajándék, amely a keresztelő napjának és a keresztanyaként vagy keresztapaként tett ígéretnek az emlékét hivatott megőrizni.

Kinek szól a keresztelő emléklap?

Különböző típusú keresztelő emléklap kínálunk. Személyre szabható keresztelő emléklapjaink a keresztszülők keresztelői ajándékaként alkalmasak a keresztgyermek számára. A keresztapának/keresztanyának szóló, személyre szabható keresztelő emléklap szintén szép ötlet a szülők számára, hogy a gyermek nevében megköszönjék a keresztszülőnek, hogy vállalta ezt a keresztszülői feladatot.

Mit tartalmaznak egy keresztelő emléklap?

Minden egyes keresztelő emléklap személyre szabott, és egy keresztelő idézet, egy zsoltár a Bibliából és/vagy egy nagyon személyesen megfogalmazott keresztelési ígéret is szerepelhet benne. Általában természetesen mindig szerepel a gyermek és a keresztszülő(k) neve. Választhatóan a keresztelés időpontja és helye, sőt egyes esetekben még a születési hely és idő is szerepel. Egyes keresztelési bizonyítványaink fotóval is kiegészíthetők.

Keresztelő emléklapjaink számos különböző kivitelben és színben kaphatók. A szivárványos vagy aranyos állatokat ábrázoló játékos, a gyermek/babaszoba fali dekorációjaként is használható, valamint a klasszikus és modern kivitelű keresztelő emléklapokból minden ízlésnek találni lehet megfelelőt.

A keresztelő emléklapjainkat magas minőségű, 300 g-os papírra nyomtatjuk kiváló minőségben. Ha elmulasztotta időben megrendelni a keresztszülői oklevelet, és aggódik, hogy nem érkezik meg időben a keresztelőre, vagy egyszerűen csak Ön szeretné saját maga kinyomtatni, van megoldásunk az Ön számára. Különlegességként keresztelői emléklapjainkat PDF formátumban is kínáljuk.

Egyedi és maradandó ajándék

Ha különleges ajándékot keresel keresztgyermekednek a keresztelőre, vagy ha valami nagyon személyes ajándékot szeretnél adni gyermeked keresztanyjának vagy keresztapjának, akkor a személyre szabott keresztlevelünk a megfelelő választás. A személyre szabott keresztszülői oklevél nagyon egyéni keresztelői ajándék. Nemcsak magának a keresztelőnek, hanem a keresztgyermek és keresztanyja és/vagy keresztapja között kialakult köteléknek is csodálatos emléke. Emlékeztető arra, hogy vannak emberek, akik szeretnek és törődnek veled.

 

Hasonló termékek