Szívözön fényhenger szett [RKDFH418]

2,190 Ft8,690 Ft

  • Öszeállított méret: Ø 9,3 cm | M: 21,01 cm (A4)
  • Minőségi lézer nyomtatás
  • 160 g/m2 első osztályú, magas minőségű pausz papír
  • Egyedi igényeknek megfelelően személyre szabható
  • Gyertyával azonos motívum
  • 2/4/6/8/10 darabos szettben rendelhető
  • Egyszerűen összeállítható
  • Csak gyertyával együtt rendelhetők!
Product total
Options total
Grand total

Leírás

Szívözön fényhenger szett

Egy igazi figyelemfelkeltő, hangulatos és ünnepi asztali dekorációt keresel? A Szívözön fényhenger szett gyönyörű és ünnepi megjelenésű dísz az esküvőre. Az ünnepség után a fényhengerek akár ajndékba is adhatók a vendégeknek, kedves emlékkéként a nagy napról.

A fényhengerek kiváló minőségű átlátszó papírból készülnek, és csak a végükön kell a ragasztócsíkkal összeilleszteni őket. Az összeszerelés nagyon egyszerű és gyors. A fényborítók két, négy, hat, nyolc és tíz darabos csomagokban kaphatók.

Csak gyertyával együtt rendelhetők!

 

Fényhengerek ragyogják be az ünnepi asztalt
A fényhengerek igazi szemet gyönyörködtető darabjai az ünnepi asztalnak. Egyedi tervezésűek lehetnek, ezért sokféle ünnepi alkalomra, például keresztelőre, elsőáldozásra, esküvőre vagy karácsonyra, de gyászünnepekre is alkalmasak. De egyedi darabként és dekorációs elemként is remekül mutatnak – különösebb alkalom nélkül is gyönyörködtetik a szemet lágy fényükkel.

 

Fényhengerek, mint tökéletes dísztárgyak az asztalon
A gyertyafény egészen különleges varázst gyakorol az emberekre. Hogy miért van ez így? Mert a fény felismerteti velünk az ellentéteket: Fény és sötétség, öröm és bánat, élet és halál. A mozgó láng arra ösztönöz, hogy nézzünk, gondolkodjunk, megálljunk. Az égő fény otthonos érzést kelt, és több szempontból is feldobja mindennapjainkat. Emellett a tűz egyike annak a négy elemnek, amelyhez mi, emberek köztudottan vonzódunk.
Ebből a szempontból a gyertyákat gyakran használják ünnepi asztali díszítésre is. Keresztelőn, esküvőn, áldozáskor vagy konfirmációkor, húsvétkor vagy karácsonykor – a gyertyák tökéletes kiegészítői az ünnepi asztalnak.

 

Fényhengereink egyedi kialakítása
Legyen szó akár egy keresztelőn az ünnepi asztalról, akár karácsonyi dekorációról, akár esküvőről – a személyre szabott és egyedileg nyomtatott fényhengerek mindig valami egészen különlegeset jelentenek. Úgy tervezzük meg őket, hogy illeszkedjenek az alkalmi gyertyákhoz. Biztos lehet benne, hogy a vendégek szívesen hazaviszik majd a fényborítókat, hogy emlékként megőrizzék.

 

A maximális biztonság érdekében
Kérjük, ne feledje, hogy a fényhengerek gyúlékony anyagból készülnek. Kérjük, kizárólag hőálló üvegedényekbe helyezett mécsesekkel használd! A nyílt tüzet soha nem szabad felügyelet nélkül hagyni!

Hasonló termékek