Noé bárkája fényhenger szett [RKDFH027]

2,190 Ft8,690 Ft

  • Öszeállított méret: Ø 9,3 cm | M: 21,01 cm (A4)
  • Minőségi lézer nyomtatás
  • 160 g/m2 első osztályú, magas minőségű pausz papír
  • Egyedi igényeknek megfelelően személyre szabható
  • Gyertyával azonos motívum
  • 2/4/6/8/10 darabos szettben rendelhető
  • Egyszerűen összeállítható
  • Csak gyertyával együtt rendelhetők!
Product total
Options total
Grand total

Leírás

Noé bárkája fényhenger szett

Egy igazi figyelemfelkeltő, hangulatos és ünnepi asztali dekorációt keresel? A Noé bárkája fényhenger gyönyörű és ünnepi megjelenésű dísz a keresztelőre. Az ünnepség után a fényhengerek akár ajándékba is adhatók a vendégeknek, kedves emlékkéként a nagy napról.

A fényhengerek kiváló minőségű átlátszó papírból készülnek, és csak a végükön kell a ragasztócsíkkal összeilleszteni őket. Az összeszerelés nagyon egyszerű és gyors. A fényborítók két, négy, hat, nyolc és tíz darabos csomagokban kaphatók.

Csak gyertyával együtt rendelhetők!

 

Fényhengerek ragyogják be az ünnepi asztalt
A fényhengerek igazi szemet gyönyörködtető darabjai az ünnepi asztalnak. Egyedi tervezésűek lehetnek, ezért sokféle ünnepi alkalomra, például keresztelőre, elsőáldozásra, , esküvőre vagy karácsonyra, de gyászünnepekre is alkalmasak. De egyedi darabként és dekorációs elemként is remekül mutatnak – különösebb alkalom nélkül is gyönyörködtetik a szemet lágy fényükkel.

 

Fényhengerek, mint tökéletes dísztárgyak az asztalon
A gyertyafény egészen különleges varázst gyakorol az emberekre. Hogy miért van ez így? Mert a fény felismerteti velünk az ellentéteket: Fény és sötétség, öröm és bánat, élet és halál. A mozgó láng arra ösztönöz, hogy nézzünk, gondolkodjunk, megálljunk. Az égő fény otthonos érzést kelt, és több szempontból is feldobja mindennapjainkat. Emellett a tűz egyike annak a négy elemnek, amelyhez mi, emberek köztudottan vonzódunk.
Ebből a szempontból a gyertyákat gyakran használják ünnepi asztali díszítésre is. Keresztelőn, esküvőn, áldozáskor vagy konfirmációkor, húsvétkor vagy karácsonykor – a gyertyák tökéletes kiegészítői az ünnepi asztalnak.

 

Fényhengereink egyedi kialakítása
Legyen szó akár egy keresztelőn az ünnepi asztalról, akár karácsonyi dekorációról, akár esküvőről – a személyre szabott és egyedileg nyomtatott fényhengerek mindig valami egészen különlegeset jelentenek. Úgy tervezzük meg őket, hogy illeszkedjenek az alkalmi gyertyákhoz. Biztos lehet benne, hogy a vendégek szívesen hazaviszik majd a fényborítókat, hogy emlékként megőrizzék.

 

A maximális biztonság érdekében
Kérjük, ne feledje, hogy a fényhengerek gyúlékony anyagból készülnek. Kérjük, kizárólag hőálló üvegedényekbe helyezett mécsesekkel használd! A nyílt tüzet soha nem szabad felügyelet nélkül hagyni!

Hasonló termékek