Mozaik húsvéti gyertya [RKD805]

6,000 Ft8,500 Ft

  • Gyertya méretek: Ø 6,7 cm | M: 20 cm
  • Minőségi német gyertya RAL színben
  • Nyomtatással, viaszból és szalaggal készült motívum
  • Fényes védőlakk bevonat
  • Díszcsomagolás
  • 7-10 munkanapos szállítás
  • Expressz készítés (3 munkanap)
Product total
Options total
Grand total

Leírás

Mozaik húsvéti gyertya

Modern és színes húsvéti gyerta. A Mozaik húsvéti gyertya fő motívuma egy mozaikb hatású nagyméretű színes kereszt, a közepén egy, a tisztaságot és jóságot, azaz Jézust szimbolizáló húsvéti báránnyal. A kerszet felett az A, alatta pedig az Ω , a kezdet és a vég szimbólumai találhatók. Az évszám számjegyei a kerszt által felosztott területekre kerültek.

Mint az összes többi gyertyánk esetében, itt is lehetőség van egyedi igények alapján eltérni a képeken látható kiviteltől mind színben, mind tartalomban (pl. másik idézet).

Az alapgyertya német Steinhart gyertya és a díszítő anyagok (kontúrpapír) egyaránt Németországból érkeznek.

 

Vásároljon jó minőségű gyertyát húsvétra

A gyertya minden alkalomhoz tökéletes kiegészítő, és ez alól a húsvét sem kivétel. Lágy és meleg fényt visznek otthonába, és nyugodt, meghitt hangulatot teremtenek. A Regina Kreatív Gyertsatúdiónál húsvéti gyertyák nagy választékát találja különböző méretekben, formákban és színekben. Akár a klasszikus pasztellszíneket keresi, akár valami merészebb és vidámabb színt szeretne, itt garantáltan talál valami megfelelőt. Ha gyertyát szeretne vásárolni húsvétra, itt kiváló minőségű gyertyákat talál a kínálatban.

 

Mit jelent a húsvéti gyertya?

A húsvéti gyertya tulajdonképpen egy kis húsvéti tűz. Lángjával a világ világosságát is szimbolizálja. Ezen kívül a húsvéti gyertyán gyakran találhatók olyan szimbólumok, mint a kereszt, az alfa és az omega jelek.

 

Húsvéti gyertyadíszek

Különböző húsvéti motívumok, egyházi szimbólumok közül választhat, amelyek tökéletesen kiegészítik a dekorációt. Vagy miért ne rendelhetne személyre szabott gyertyát saját húsvéti szöveggel vagy motívummal? De nem csak a megjelenés a fontos. A minőségre és a fenntarthatóságra is figyelmet fordítunk. Gyertyáink kiváló minőségű anyagokból készülnek, és nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. Így nyugodtan hátradőlhet és gondtalanul meggyújthatja gyertyáit.

 

Biztonsági utasítás a gyertyák használatához

DIN EN 15494 szerinti biztonsági utasítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mozaik húsvéti gyertya [RKD805]” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló termékek