Aranykereszt húsvéti gyertya [RKD802]

6,000 Ft8,500 Ft

  • Gyertya méretek: Ø 6,7 cm | M: 20 cm
  • Minőségi német gyertya RAL színben
  • Nyomtatással, viaszból és szalaggal készült motívum
  • Fényes védőlakk bevonat
  • Díszcsomagolás
  • 7-10 munkanapos szállítás
  • Expressz készítés (3 munkanap)
Product total
Options total
Grand total

Leírás

Aranykereszt húsvéti gyertya

Modern húsvéti gyerta. Az Aranykereszt húsvéti gyertya fő motívuma egy nagyméretű kereszt, amelynek az alján egy húsvéti bárány látható glóriával és zászlóval. A húsvéti bárány Jézus feltámadását és az újjászületést jelképezi. Ilyenkor glóriával a feje körül és keresztes zászlóval ábrázolják. A kerszet felett az A, alatta pedig az Ω , a kezdet és a vég szimbólumai találhatók. Az évszám számjegyei a kereszt által felosztott területekre kerültek.

Mint az összes többi gyertyánk esetében, itt is lehetőség van egyedi igények alapján eltérni a képeken látható kiviteltől mind színben, mind tartalomban (pl. másik idézet).

Az alapgyertya német Steinhart gyertya és a díszítő anyagok (kontúrpapír) egyaránt Németországból érkeznek.

 

Vásároljon jó minőségű gyertyát húsvétra

A gyertya minden alkalomhoz tökéletes kiegészítő, és ez alól a húsvét sem kivétel. Lágy és meleg fényt visznek otthonába, és nyugodt, meghitt hangulatot teremtenek. A Regina Kreatív Gyertsatúdiónál húsvéti gyertyák nagy választékát találja különböző méretekben, formákban és színekben. Akár a klasszikus pasztellszíneket keresi, akár valami merészebb és vidámabb színt szeretne, itt garantáltan talál valami megfelelőt. Ha gyertyát szeretne vásárolni húsvétra, itt kiváló minőségű gyertyákat talál a kínálatban.

 

Mit jelent a húsvéti gyertya?

A húsvéti gyertya tulajdonképpen egy kis húsvéti tűz. Lángjával a világ világosságát is szimbolizálja. Ezen kívül a húsvéti gyertyán gyakran találhatók olyan szimbólumok, mint a kereszt, az alfa és az omega jelek.

 

Húsvéti gyertyadíszek

Különböző húsvéti motívumok, egyházi szimbólumok közül választhat, amelyek tökéletesen kiegészítik a dekorációt. Vagy miért ne rendelhetne személyre szabott gyertyát saját húsvéti szöveggel vagy motívummal? De nem csak a megjelenés a fontos. A minőségre és a fenntarthatóságra is figyelmet fordítunk. Gyertyáink kiváló minőségű anyagokból készülnek, és nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. Így nyugodtan hátradőlhet és gondtalanul meggyújthatja gyertyáit.

 

Biztonsági utasítás a gyertyák használatához

DIN EN 15494 szerinti biztonsági utasítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aranykereszt húsvéti gyertya [RKD802]” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló termékek