Fényhengerek

Fényhengerek ragyogják be az ünnepi asztalt. Fényhengereink nem készen kapható termékek, hanem egyedileg, kézzel készülnek, így olyan terméket kap, amelyekben sok szeretet van a részletek iránt, és amelyek távol állnak a tömeggyártástól. Minden egyes fényhengerünk különleges, és az ünnepi esemény után még sokáig megtartható, hogy a jeles nap emlékéül szolgáljon. A személyre szabott fényhengerekre igény esetén még a vendégek nevét is rá lehet nyomtatni, így minden vendég saját, személyes fényhegert kap, amelyet az ünnepség után hazavihet magával.

Regina Kreatív Gyertyastúdió fényhenger

A fényhengerek csak gyertyával együtt rendelhetők. Megrendeléskor kérjük, hogy minden olyan információt adjon meg (nevek, dátumok, idézetek, egyedi szövegek, kialakításra vonatkozó egyéni elképzelések), amely viszont szeretne látni a megrendelt fényhengereken. Fényhengereink kiváló minőségű átlátszó papírból készülnek, és csak a végükön kell a ragasztócsíkkal összeilleszteni őket. Az összeszerelés nagyon egyszerű és gyors. A fényborítók két, négy, hat, nyolc és tíz darabos csomagokban kaphatók.

A maximális biztonság érdekében
Kérjük, ne feledje, hogy a fényhengerek gyúlékony anyagból készülnek. Ezért a gyertyákat mindig 5-6 cm átmérőjű hőálló üveg gyertyatartókba vagy poharakba helyezve használd (. A nyílt lángot soha nem szabad felügyelet nélkül hagyni. Így biztosan nem történik semmi, és a keresztelő vagy esküvő felejthetetlen élmény lesz.

Fényhengerek ragyogják be az ünnepi asztalt
A fényhengerek igazi szemet gyönyörködtető darabjai az ünnepi asztalnak. Egyedi tervezésűek lehetnek, ezért sokféle ünnepi alkalomra, például keresztelőre, elsőáldozásra, esküvőre vagy karácsonyra, de gyászünnepekre is alkalmasak. De egyedi darabként és dekorációs elemként is remekül mutatnak – különösebb alkalom nélkül is gyönyörködtetik a szemet lágy fényükkel.

Fényhengerek, mint tökéletes dísztárgyak az asztalon
A gyertyafény egészen különleges varázst gyakorol az emberekre. Hogy miért van ez így? Mert a fény felismerteti velünk az ellentéteket: Fény és sötétség, öröm és bánat, élet és halál. A mozgó láng arra ösztönöz, hogy nézzünk, gondolkodjunk, megálljunk. Az égő fény otthonos érzést kelt, és több szempontból is feldobja mindennapjainkat. Emellett a tűz egyike annak a négy elemnek, amelyhez mi, emberek köztudottan vonzódunk.
Ebből a szempontból a gyertyákat gyakran használják ünnepi asztali díszítésre is. Keresztelőn, esküvőn, áldozáskor vagy konfirmációkor, húsvétkor vagy karácsonykor – a gyertyák tökéletes kiegészítői az ünnepi asztalnak.

Fényhengereink egyedi kialakítása
Legyen szó akár egy keresztelőn az ünnepi asztalról, akár karácsonyi dekorációról, akár esküvőről – a személyre szabott és egyedileg nyomtatott fényhengerek mindig valami egészen különlegeset jelentenek. Úgy tervezzük meg őket, hogy illeszkedjenek az alkalmi gyertyákhoz. Biztos lehet benne, hogy a vendégek szívesen hazaviszik majd a fényborítókat, hogy emlékként megőrizzék.