Fényhengerek

Fényhengerek ragyogják be az ünnepi asztalt. Fényhengereink nem készen kapható termékek, hanem egyedileg, kézzel készülnek, így olyan terméket kap, amelyekben sok szeretet van a részletek iránt, és amelyek távol állnak a tömeggyártástól. Minden egyes fényhengerünk különleges, és az ünnepi esemény után még sokáig megtartható, hogy a jeles nap emlékéül szolgáljon. A személyre szabott lfényhengerekre igény esetén még a vendégek nevét is rá lehet nyomtatni, így minden vendég saját, személyes fényhegert kap, amelyet az ünnepség után hazavihet magával.

A keresztelő emléklapok csak keresztelő gyertyával együtt rendelhetők. Megrendeléskor kérjük, hogy minden olyan információt adjon meg (nevek, dátumok, idézetek, egyedi szövegek, kialakításra vonatkozó egyéni elképzelések), amely viszont szeretne látni a megrendelt fényhengereken. Fényhengereink kiváló minőségű átlátszó papírból készülnek, és csak a végükön kell a ragasztócsíkkal összeilleszteni őket. Az összeszerelés nagyon egyszerű és gyors. A fényborítók két, négy, hat, nyolc és tíz darabos csomagokban kaphatók.

A maximális biztonság érdekében
Kérjük, ne feledje, hogy a fényhengerek gyúlékony anyagból készülnek. Ezért a gyertyákat mindig 5-6 cm átmérőjű hőálló üveg gyertyatartókba vagy poharakba helyezve használd (. A nyílt lángot soha nem szabad felügyelet nélkül hagyni. Így biztosan nem történik semmi, és a keresztelő vagy esküvő felejthetetlen élmény lesz.