Tappancs házi kedvenc emlékgyertya [RKD702]

6,500 Ft9,000 Ft

  • Gyertya méretek: Ø 6,7 cm | M: 20 cm
  • Minőségi német gyertya RAL színben
  • Nyomtatással, viaszból és szalaggal készült motívum
  • Fényes védőlakk bevonat
  • Díszcsomagolás
  • 7-10 munkanapos szállítás
  • Expressz készítés (3 munkanap)
Product total
Options total
Grand total

Leírás

Tappancs házi kedvenc emlékgyertya

Házi kedvenc kegyeleti gyertya az elhúnyt háziállattól való búcsúzáshoz. A Tappancs házi kedvenc emlékgyertya fő motívuma egy a cicáról készült fotó, ami a gyertya felső részén kapott helyett. Alatta két szív között a kisállat keresztneve található, a gyertya alsó részén pedig egy idézett helyeztünk el.

Mint az összes többi gyertyánk esetében, itt is lehetőség van egyedi igények alapján eltérni a képeken látható kiviteltől mind színben, mind tartalomban (pl. másik idézet).

Az alapgyertya német Steinhart gyertya és a díszítő anyagok (kontúrpapír) egyaránt Németországból érkeznek.

Házi kedvenc gyertya – személyre szabható motívummal a szomorú búcsúhoz. 

Egy szeretett háziállat elvesztése sok érzelemmel és mélységes gyásszal jár. A méltóságteljes búcsú fontos, hogy Ön és családja megértse az élet és a sors menetét. A Regina Kreatív Gyertyastúdiónál lehetősége van arra, hogy személyre szabja egyedi kisállat gyászgyertyáját, és az Ön által választott kivitelben készíttesse el.

 

Miért fontos az állatok kegyeleti gyertyája

A halál az élet része, mégis olyan mély sebet ejt, hogy nehéz elfogadni. A szeretett kutya, macska vagy más háziállat elvesztésének fájdalmát nem tudjuk elvenni. Személyre szabott kisállat kegyeleti gyertyáinkkal lehetőséget adunk arra, hogy az utat mutató gyertya ragyogó fényében méltósággal ünnepelhesse házi kedvencének távozását. Amikor meggyújtja a kisállat-emlékgyertyát, használja ki a pillanatot arra, hogy emlékezzen a szép időkre, és élje át újra azokat a pillanatokat, amelyek olyan szoros köteléket teremtettek Ön és szeretett négylábú barátja vagy szőrmókja között.

 

Gyászoljatok együtt és keressetek támogatást

Bizonyára nem te voltál az egyetlen, aki szerette a háziállatodat. Amikor egy kutya elhagyja a földi világot, és belép egy olyan világba, amelyet nem ismerünk, és amelyet a legszebb színekben képzelünk el, a fájdalom elviselhetetlennek tűnik. De a gyászon keresztül megkönnyebbülést találhatsz, és elfogadhatod, hogy négylábú társad úgy távozott, hogy nem hagyott el téged. Mivel a szívedben tovább él, és mivel az emlékei örökre megmaradnak, még sok évvel az elmúlása után is gondolni és emlékezni fogsz rá. Házi kedvenc gyertyáink segítenek ebben, támogatásukkal még sokszor kifejezheted a szeretetedet. Egy Regina Kreatív Gyertyastúdió által készített házi kedvenc gyertya maradandó emlék a legszebb pillanatokról.

 

Biztonsági utasítás a gyertyák használatához

DIN EN 15494 szerinti biztonsági utasítás

Hasonló termékek