Aranylakodalom évfordulós gyertya [RKD601]

6,900 Ft9,400 Ft

  • Gyertya méretek: Ø 6,7 cm | M: 20 cm
  • Minőségi német gyertya RAL színben
  • Fényes védőlakk bevonat
  • Díszcsomagolás
  • 7-10 munkanapos szállítás
  • Expressz készítés (3 munkanap)
Product total
Options total
Grand total

Leírás

Aranylakodalom évfordulós gyertya

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy ilyen szép alkalomra készíthettünk ünnepi gyertyát [RKD601]. Az Aranylakodalom évfordulós gyertya elkészítését a megrendelőink ránk bízták, az egyetlen kérés az arany szín volt. A gyertya fő motívuma egy arany színű életfa, amelyet néhány sötétpiros szív díszít. Alatta a pár neve és az 50. házassági évforduló dátuma szerepel. Ez alatt egy arany gyöngysorral közrefogott bordó-fekete-arany színű csíkos sávon egy arany “50”-e s kapott helyett, a sáv alatt pedig a “házassági évforduló alkalmából felirat olvasható.

Mint az összes többi gyertyánk esetében, itt is lehetőség van egyedi igények alapján eltérni a képeken látható kiviteltől mind színben, mind tartalomban.

Az alapgyertya német Steinhart gyertya és a többi felhasznált anyag egyaránt Németországból érkezik.

 

Mi az az évfordulós gyertya?

Az évfordulós gyertya olyan dekoratív gyertya, amelyet különböző évfordulók alkalmával használnak és ajándékként adnak. Ezek a gyertyák gyakran bájos és egyedi megjelenésűek, és különböző színeket és méreteket öltöttek. Az évfordulós gyertyák általában szimbolikusak is lehetnek, és hangulatot teremtenek az ünnepelt alkalomhoz illően.

Az évfordulós gyertyákat leggyakrabban házassági évfordulók, születésnapok, romantikus alkalmak, vagy akár szakmai évfordulók alkalmával szokták használni. Ezek a gyertyák lehetnek egyszerűek vagy díszesek, tradicionális vagy modern díszítéssel rendelkezhetnek. Összességében az évfordulós gyertya egy szép és személyes ajándék lehet, amely emlékezetessé teheti az ünnepet.

 

Az évfordulós gyertyák szerepe

Az évfordulós gyertyák kiváló ajándék lehet házassági évfordulók alkalmával. Ezek a gyertyák lehetnek szimbolikusak és hangulatossá tehetik az ünnepet a romantika és a melegség jegyében. Fontos szerepet töltenek be az évfordulók ünneplésében, hiszen az égő gyertya a szerelem és az örökkévalóság jelképe. A hagyomány szerint az évfordulós gyertyákat az ünnepeltek közösen gyújtják meg, és az égő láng alatt megfogalmazzák egymásnak az évfordulóval kapcsolatos jókívánságaikat.

 

Egyedi és személyre szabott ajándékok évfordulókra

Az évfordulós gyertyák egyedi és személyre szóló ajándékként is funkcionálnak, hiszen a különböző méretek, formák és színek közül választva kiemelhetik az ünnepelt személyiségét vagy az ünnep hangulatát. Ezáltal egyedi és emlékezetes emléket teremtenek az évfordulóról, amely örökké megmarad az ünnepeltek számára.

 

Biztonsági utasítás a gyertyák használatához

Biztonsági utasítás gyertyákhoz

 

Hasonló termékek