MEGRENDELÉS

Amennyiben gyertyáink közül valamelyik megtetszett Önnek és szeretné megrendelni, azt a megrendelés menüpontra kattintva az űrlap kitöltésével megteheti.

Amennyiben egyedi gyertyát szeretne velünk készíttetni, elképzelését vagy a fenti űrlapon, vagy külön e-mailben írja le nekünk elképzelését. Ez alapján mi elkészítünk egy grafikai tervet és ha megfelel, kezdődhet a gyártás.

Gyertyáink elkészítését kb. 10 napos határidővel szoktuk vállalni, de típustól és a rendelkezésre álló alapanyagoktól függően ez lehet kevesebb vagy több is, mindenképpen érdemes egyeztetni rendelés előtt. 2-3 napos szállítás esetén felárat számítunk fel.

Személyes átvétel

Személyes átvételre elsősorban Biatorbágyon (Vendel Park) vagy Budakalászon, illetve Budapesten a IX. kerületben van lehetőség. A személyes átvételt helyszíntől függetlenül kérjük, hogy előre egyeztessék.

A gyertyák biztonságos szállítása miatt elengedhetetlen azok gondos csomagolása, személyes átvétel esetén is felszámítunk 200 Ft csomagolási költséget. Ez tartalmazza a gyertyák díszcsomagolását, egy biztonságos légbuborék-fóliás védőcsomagolást és egy emblémázott, sodrott füles papírtáskát.

HÁZHOZSSZÁLLÍTÁS

Az elkészült gyertyákat igény szerint házhozszállítással (DPD) tudjuk küldeni. A DPD futárral történő kézbesítés költsége 10 000 forintos értékhatárig (szállítási költséggel együtt):
– előre utalás vagy PayPal fizetés esetén 1 990 Ft,
– utánvét esetén 2 290 Ft

10 001 – 30 000 forintos értékhatár között (szállítási költséggel együtt):
– előre utalás vagy PayPal fizetés esetén 1 990 Ft,
– utánvét esetén 2 790 Ft
30 001 – 30 000 forintos értékhatár fölött:
– egyedi díjszabás

További alkalmi gyertyák

/További alkalmi gyertyák

50. házassági évforduló gyertya [RKD601)

,

50. házassági évforduló gyertya gyertya  [RKD601] Megtiszteltetés volt számunkra, hogy ilyen szép alkalomra készíthettünk ünnepi gyertyát [RKD601]. A gyertya elkészítését a megrendelőink ránk bízták, az egyetlen kérés az arany szín volt. A gyertya fő motívuma egy arany színű életfa, amelyet néhány sötétpiros szív díszít. Alatta a pár neve és az 50. házassági évforduló dátuma szerepel. Ez alatt egy [...]

Diplomaosztó/érettségi gyertya  [RKD603]

Diplomaosztó/érettségi gyertya  [RKD603] Vidám ajándék gyertya diplomaosztóra, érettségire  [RKD603]. A gyertya motívuma a tudást és a bölcsességet szimbolizáló bagoly, aki pár könyv tetején csücsül. Mint az összes többi gyertyánk esetében, itt is lehetőség van egyedi igények alapján eltérni a képeken látható kiviteltől mind színben, mind tartalomban. Az alapgyertya német Steinhart gyertya és a díszítő anyagok (kontúrpapír) egyaránt Németországból [...]

Ballagási gyertya [RKD605]

Ballagási gyertya [RKD605]. Ballagási ajándéknak, emléknek saját keresztlányunk részére készítettük ezt a gyertyát. Felül található a ballagó gyermek neve, alatta pedig egy tetszőleges idézet, amibe egy képet helyeztünk el. Legalulra került a ballagás dátuma. Mint az összes többi gyertyánk esetében, itt is lehetőség van egyedi igények alapján eltérni a képeken látható kiviteltől mind színben, mind tartalomban (pl. másik [...]

50 éves érettségi találkozó gyertya  [RKD602]

50 éves érettségi találkozó gyertya  [RKD602] Egy kedves hölgy keresett meg minket, hogy az idén tartják az 50 éves érettségi találkozójukat és a volt osztálytársainak és a tanárnőnek egy-egy gyertyát szeretne ajándékozni. A motívumot ránk bízta, egyetlen kérése volt, hogy az ősz - ami a korukra utal - jelenjen meg a gyertyán. Fő motívumnak így egy őszies élet-fát [...]