MEGRENDELÉS

Amennyiben gyertyáink közül valamelyik megtetszett Önnek és szeretné megrendelni, azt a megrendelés menüpontra kattintva az űrlap kitöltésével megteheti.

Amennyiben egyedi gyertyát szeretne velünk készíttetni, elképzelését vagy a fenti űrlapon, vagy külön e-mailben írja le nekünk elképzelését. Ez alapján mi elkészítünk egy grafikai tervet és ha megfelel, kezdődhet a gyártás.

Gyertyáink elkészítését kb. 10 napos határidővel szoktuk vállalni, de típustól és a rendelkezésre álló alapanyagoktól függően ez lehet kevesebb vagy több is, mindenképpen érdemes egyeztetni rendelés előtt. 2-3 napos szállítás esetén felárat számítunk fel.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételre Budakalászon és Biatorbágyon (Vendel-Park) van lehetőség. A személyes átvételt helyszíntől függetlenül kérjük, hogy előre egyeztessék. A gyertyák biztonságos szállítása miatt elengedhetetlen azok gondos csomagolása, személyes átvétel esetén  felszámítunk 300 Ft csomagolási költséget. Ez tartalmazza a gyertyák díszcsomagolását, egy biztonságos légbuborék-fóliás védőcsomagolást és egy emblémázott, sodrott füles papírtáskát.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Az elkészült gyertyákat igény szerint házhozszállítással (DPD/GLS) tudjuk küldeni. A DPD/GLS futárral történő kézbesítés költsége előre utalás vagy PayPal fizetés esetén 2390 Ft. A folyamatosan emelkedő árak miatt a megrendelés visszaigazolásban mindig feltüntetjük az aktuális összeget.

Születésnap

/Születésnap

Születésnapi gyertya [RKD303]

Születésnapi gyertya [RKD303] Kisfiús születésnapi gyertya. Kék háttéren pelusban csücsülő kisfiú, kezében színes lufikkal. A lufik körvonala és a szimbolikus zsinórók ezüst viasz gyöngysorból készülnek. A gyermek neve és születésének dátuma a lufikba kerül. Mint az összes többi gyertyánk esetében, itt is lehetőség van egyedi igények alapján eltérni a képeken látható kiviteltől. Méret: 67 x 200 mm Ár: [...]

Születésnapi gyertya [RKD302]

Születésnapi gyertya [RKD302] Világos gyertyán rózsaszín számsor, rózsaszín virág és kristály szív díszítéssel, valamint alul zöld szalaggal. A gyertyát az ünnepelt 18. születésnapjáig minden évben meggyújthatjuk. A hátoldalra kerül a név és a születési dátum. Mint az összes többi gyertyánk esetében, itt is lehetőség van egyedi igények alapján eltérni a képeken látható kiviteltől. Méret: 67 x 200 mm Ár: 6 [...]

Születésnapi gyertya [RKD301]

Születésnapi gyertya [RKD301] Fehér gyertyán kék alapon világoskék számsor, ezüst díszítéssel. A gyertyát az ünnepelt 18. születésnapjáig minden évben meggyújthatjuk. A hátoldalra kerül a név és a születési dátum. Mint az összes többi gyertyánk esetében, itt is lehetőség van egyedi igények alapján eltérni a képeken látható kiviteltől. Az alapgyertyák német Steinhart gyertyák és a díszítő anyagok (kontúrpapír) egyaránt Németországból [...]